Autokolari Kertunmäen risteyksessä

0

LOIMAA. Loimaalla Oripääntien ja Kertunmäentien risteyksessä sattui keskiviikkoiltana kahden henkilöauton kolari. Oripääntietä Oripään suuntaan ajanut loimaalainen 1989 syntynyt nainen oli aikeissa kääntyä Kertunmäelle. Kuljettaja ei kuitenkaan havainnut Oripään suunnasta tulevaa loimaalaisen 1973 syntyneen naisen kuljettamaa henkilöautoa vaan kääntyi tämän eteen, jolloin autot törmäsivät.

Törmäyksessä henkilöautojen turvatyynyt laukesivat ja autot vaurioituivat. 1989 syntynyt nainen loukkasi törmäyksessä kätensä ja hänet kuljetettiin Loimaan aluesairaalaan. Toinen kuljettajista, 1973 syntynyt nainen löi törmäyksessä päänsä, joten hänet vietiin tapahtumapaikalta TYKS:iin.

Alkoholilla ei ollut osuutta törmäykseen. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.