Konehalli tuhoutui Mellilässä

0
Halli tuhoutui palossa kokonaan. Kuva: Simo Päivärinta
Halli tuhoutui palossa kokonaan. Kuva: Simo Päivärinta
Halli tuhoutui palossa kokonaan. Kuva: Simo Päivärinta

LOIMAA/Mellilä. Asuinrakennuksen lähellä ollut, vanhasta navetasta tehty konehalli tuhoutui Mellilässä Penninkulmantien varrella lauantaiyönä ennen yhtä havaitussa tulipalossa.

Kukaan ei loukkaantunut palossa, mutta sammutustyötä vaaransivat huomattavasti kaasupullot, jotka räjähtivät palon aikana. Hallissa on korjattu erilaisia koneita ja hallin mukana paloi runsaasti irtaimistoa, kuten autoja, kaivinkone ja traktoreita.

Palon havaitsi naapuri. Pelastuslaitoksen yksiköiden saapuessa paikalla palo oli jo täyden palamisen vaiheessa ja rakennus tuhoutui kauttaaltaan. Pelastuslaitos sai kuitenkin estettyä palon leviämisen laajemmalle, kuten lähellä olleeseen asuinrakennukseen tai pellolle.

Pelastuslaitoksen Loimaan yksiköiden lisäksi paikalla oli yksiköitä Koskelta, Marttilasta, Pöytyältä ja Ypäjältä.