Koskelaisia kannustetaan liikkumaan pienin arjen askelin

0
Hanna Kanasuo pistää Kosken liikkeelle.
Hanna Kanasuo pistää Kosken liikkeelle.
Hanna Kanasuo pistää Kosken liikkeelle.

KOSKI. Kaikkia koskelaisia kannustetaan liikkumaan syyskuussa normaalia enemmän ”Koko Koski liikkuu” -kampanjan avulla. Hankkeen takaa löytyy Hanna Kanasuon ajatus soveltaa hyväksi havaittua ideaa Koskella.

–Olin keväällä työni puolesta eräässä seminaarissa, missä kerrottiin Mikkelin täydellisestä liikuntakuukaudesta. Innostuin niin, että menetin yöuneni, Kanasuo kertoo.

Liikkumista voi lisätä arjessa hyvinkin pienillä asioilla.

–Moni käy kaupassa autolla, vaikka voisi käydä kävellen tai pyörällä. Jos on pakko käydä autolla, auton voi jättää kauimmaiseen parkkiruutuun. Kännykkään puhuessa voi samalla kävellä ja sukat voi laittaa jalkaan seisten, Kanasuo luettelee.

–Toivottavasti kampanjan aikana tulee paljon hyviä liikuntaideoita, jotka jäävät elämään. Oman ideansa voi jakaa vaikkapa sivuston www.kokokoskiliikkeelle.fi kautta. Luvassa on myös palkintoja, Kanasuo lupaa.

Lue lisää 28.08.2015 lehdestä