Kurja sää on kiusannut torikauppaa

0
Viime torstaina Riihikosken torilla nautittiin ainakin aamusta auringonpaisteesta. Elina Savo osti vihanneksia Juhani ja Kaija Hellsténiltä, jotka myyvät kolmella torilla joka viikko. Kuva: Heidi Pelander
Viime torstaina Riihikosken torilla nautittiin ainakin aamusta auringonpaisteesta. Elina Savo osti vihanneksia Juhani ja Kaija Hellsténiltä, jotka myyvät kolmella torilla joka viikko. Kuva: Heidi Pelander
Viime torstaina Riihikosken torilla nautittiin ainakin aamusta auringonpaisteesta. Elina Savo osti vihanneksia Juhani ja Kaija Hellsténiltä, jotka myyvät kolmella torilla joka viikko. Kuva: Heidi Pelander

PÖYTYÄ. Viileä ja sateinen kesäsää on kiusannut torikauppiaita Pöytyällä. Rahkion Vihannes Ky:n Juhani Hellstén toteaa, että viime kesä oli tätä kesää huomattavasti parempi. Väki- ja myyjäkato on näkynyt sekä Kyrön että Riihikosken toreilla. Yläneeltä sen sijaan kuuluu parempia uutisia.

Lue lisää 4.8.2015 lehdestä