Peurakolareita Auranmaalla

0

AURA, MARTTILA. Peurat ja kauriit aiheuttivat kolareita Auranmaalla.

Ensimmäinen törmäys sattui Aurassa perjantai-iltana, kun sastamalainen nainen törmäsi henkilöautolla peuraan Valtatie 9 ja Takalistontien risteyksen tuntumassa. Henkilöauto vaurioitui törmäyksessä, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Seuraava peurakolari tapahtui viime lauantaina Marttilassa. Puolen päivän jälkeen vantaalainen nainen törmäsi henkilöautollaan peuraan Salontiellä Marttilassa. Henkilövahinkoja ei törmäyksessä tullut. Peura kuoli ja siitä ilmoitettiin alueen riistayhdyshenkilölle.

Lauantai-iltapäivällä sattui peurakolari myös Aurassa. Kaksi kaurista hyppäsi auralaisen miehen ajaman henkilöauton eteen Tarvasjoentiellä. Toinen kauriista törmäsi henkilöautoon. Henkilöauto vaurioitui, mutta henkilövahingoilta vältyttiin. Myös kauris loukkaantui törmäyksessä ja siitä ilmoitettiin riistayhdyshenkilölle.