Pöytyän pesismiesten sarjapaikka varmistui

0
Pöytyän pesäpallomiehet järjestivät kauden viimeisessä kotiottelussaan juoksujuhlat. Kuva: Paula Pellonperä.
Pöytyän pesäpallomiehet järjestivät kauden viimeisessä kotiottelussaan juoksujuhlat. Kuva: Paula Pellonperä.
Pöytyän pesäpallomiehet järjestivät kauden viimeisessä kotiottelussaan juoksujuhlat. Kuva: Paula Pellonperä.

PÖYTYÄ. Pöytyän miehet pelasivat viikonloppuna Ykköspesiksen päätösottelut kotikentällä. Lauantaina vastassa oli ensi kaudella Superpesiksessä pelaava Oulun Lippo Pesis ja sunnuntaina Pöytyää pisteen edellä sijalla 10 majaillut Haapajärven Pesäkiilat. Pelit menivät hienosti ja sunnuntain murskavoitto varmisti Pöytyälle sarjapaikan myös kaudeksi 2016.
Sunnuntain ottelussa oli panoksena suora sarjapaikka ottelun voittajalle, häviäjälle tiedossa oli kolmen viikon tauon jälkeen karsintaottelut Suomensarjan nousukarsinnan heikompaa häviäjää vastaan.
Pöytyän lataus oli kohdallaan ja hienosti hellesäässä mukana olleelle ennätysyleisölle tarjottiin todellinen juoksujuhla. Kauden parasta peliään esittänyt kotijoukkue ei antanut vieraille mitään mahdollisuuksia.
Lauantain ottelussa Pöytyä kärsi tappion oululaisille. Ottelun ensimmäinen jakso meni selvin numeroin vastustajalle, mutta toisesta jaksosta tulikin sitten todella tiukka. Pöytyällä oli jopa hyvä mahdollisuus aiheuttaa Oululle harvinainen jakson menetys.

Lue lisää 11.8.2015 lehdestä