Järjestelmän vaihdos tuo katkon Loisto-kirjastojen lainauksiin

0
Lainaustauon aikana Auran kirjaston hyllytystä tullaan muuttamaan. Laila Uusitalo ja Paula Hyvärinen suunnittelevat jo romantiikan ja dekkareitten uutta järjestystä.
Lainaustauon aikana Auran kirjaston hyllytystä tullaan muuttamaan. Laila Uusitalo ja Paula Hyvärinen suunnittelevat jo romantiikan ja dekkareitten uutta järjestystä.
Lainaustauon aikana Auran kirjaston hyllytystä tullaan muuttamaan. Laila Uusitalo ja Paula Hyvärinen suunnittelevat jo romantiikan ja dekkareitten uutta järjestystä.

AURANMAA. Auranmaan ja Loimaan yhteinen Loisto-kirjastokimppa vaihtaa lokakuussa kirjastojärjestelmänsä uuteen versioon. Muutoksen vuoksi kaikki alueen kirjastot keskeyttävät lainaukseen liittyvän toimintansa 15.–27. lokakuuta väliseksi ajaksi. Tuona aikana aineistoa ei voi lainata eikä varata edes netissä.

Auran ja Pöytyän kirjastotoimenjohtaja Laila Uusitalo kertoo vaihdoksen olevan välttämätön, koska nykyisin käytössä olevaa kirjastojärjestelmää ei enää päivitetä. Siksi sen toimintaan voi tulla pahoja häiriöitä, jotka haittaavat lainaamista ja kirjastojen aineistoa koskevaa tiedonhakua.

Järjestelmän vaihdon aikana kirjastoon palautettua aineistoakaan ei pystytä kirjaamaan.

Vaikka lainaus ei onnistukaan Loisto-kirjastoista lokakuun loppupuolella, Auranmaan kirjastoista muihin paitsi Kosken kirjastoon voi tulla ainakin suurimman osan tuosta ajasta lukemaan lehtiä. Kosken kirjasto on suljettuna järjestelmän muutoksen ajan.

Lue lisää 22.09.2015 lehdestä