Liedon seurakunta saattaa hätämajoittaa pakolaisia myös Tarvasjoelle

0

LIETO. Liedon seurakunta valmistautuu parhaillaan nopeaan pakolaisten hätäapuun. Tällä hetkellä Liedossa kartoitetaan vaihtoehtoja ja avuntarvetta täsmällisemmin. Kirkkoja, seurakuntataloja, myös Tarvasjoen, on ajateltu tarjota nopeana hätäapuna majoituskäyttöön.
–Liedossa työntekijät ja vapaaehtoistyöntekijät ovat laajalti toimintavalmiudessa ja auttamisen tahdon henki on yleisesti vahva. Avustustyö tehdään yhteistyössä viranomaisten kanssa, seurakunnan tiedottaja Johanna Hörkkö-Granö kertoo.
Liedon seurakunta toivoo pystyvänsä hätämajoituksen tarjoamisellaan näyttämään kannustavaa esimerkkiä suuremmille seurakunnille, joilla on vielä suuremmat resurssit auttamiseen. Myös arkkihiippakunnan piispat ovat vedonneet asiassa seurakuntiin.