Lystmettä sai leikkipaikkansa

0
Viljo Nikan mielestä liukumäki oli ehdottomasti Lystmettän leikkipaikan parasta antia.
Viljo Nikan mielestä liukumäki oli ehdottomasti Lystmettän leikkipaikan parasta antia.
Viljo Nikan mielestä liukumäki oli ehdottomasti Lystmettän leikkipaikan parasta antia.

PÖYTYÄ/Uusikartano. Lystmettän leikkipaikan virallisia avajaisia vietettiin Uudessakartanossa sunnuntaina. Yläneläinen Viljo Nikka, 3, odotti malttamattomana, että leikkipaikan avajaisnaru saatiin leikattua ja vilisti pian leikkimään.

–Liukumäki on kivoin, pikkumies totesi leikkipaikkaa tutkittuaan.

Leikkipaikalta löytyy liukumäki, keinu, kiipeilytelineitä, tasapainoilupukki, kiikkulauta ja erilaisia leluja. Uudenkartanon kyläyhdistyksen tiedottaja Eija Eloranta kertoo, että leikkivälineet saatiin lahjoituksina viime vuonna lakkautetulta Rannanmäen koululta.

Osan välineistä omisti koulun vanhempaintoimikunta ja osa meni kaupan mukana Rannanmäen koulurakennusten uudelle omistajalle Auranmaan Henkilöstöpalvelut Oy:lle. Kummatkin halusivat lahjoittaa välineet Lystmettään.

Lue lisää 15.09.2015 lehdestä