Osa Matkahuollon vuoroista ajetaan mielenilmauksesta huolimatta

0

MARTTILA, LIETO/Tarvasjoki. Osa Matkahuollon vuoroista ajetaan perjantaina mielenilmauksesta huolimatta. Marttilan ja Turun välisestä liikenteestä ajetaan Turun suuntaan viisi vuoroa ja Marttilan suuntaan neljä vuoroa. Samat vuorot palvelevat myös tarvasjokelaisia. Normaalisti vuoroja on arkisin kumpaankin suuntaan yksitoista.
Marttilasta Turkuun ajetaan kello 9.35, 13.25, 14.30, 18.30 ja 19.25 vuorot. Tarvasjoen Seolla nämä vuorot ovat kello 9.40, 13.30, 14.35, 18.40 ja 19.30. Turusta Tarvasjoelle ja Marttilaan ajetaan kello 12.15, 15.45, 16.45 ja 20.45 vuorot.
Kaikkien mielenilmauksen aikana liikennöitävien vuorojen tiedot löytyvät Matkahuollon aikatauluhausta osoitteesta www.matkahuolto.fi, kunhan haun tekee oikealla päivämäärällä perjantaille 18.9. Matkahuollon sivuilta voi ostaa myös nettilippuja vuoroille, jotka kulkevat mielenilmauksen aikana.
Matkahuolto korvaa kausilipun hinnasta lakkopäivän osuuden, jos kausilippua ei ole ollut lakosta johtuen mahdollisuutta käyttää ollenkaan. Matkahuolto hyvittää myös käyttämättä jääneen nettilipun, jos vuoro, jolle lippu oli ostettu, jää lakosta johtuen ajamatta.
Matkahuollon toimipaikat pystytään pääsääntöisesti pitämään avoinna perjantaina muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Aukioloajat saattavat kuitenkin poiketa normaaleista tunneista. Tarkat tiedot voi tarkistaa Matkahuollon verkkosivujen toimipaikkahausta.