Auranmaan positiivisinta etsitään jälleen

0

AURANMAA. Auranmaan Nuorkauppakamari etsii jälleen Auranmaan positiivisinta. Hakusessa on henkilö, yritys, yhdistys tai muuta taho, joka on omilla teoillaan ja toiminnallaan vaikuttanut positiivisesti Auranmaalla. Omaa ehdokastaan voi esittää nuorkauppakamarille sähköpostitse 5. marraskuuta saakka.

Valinnan suorittaa raati, johon kuuluvat Auranmaan kuntien kunnanjohtajat sekä Auranmaan Nuorkauppakamarin yhteistyökumppaneiden edustajat. Positiivisin tullaan palkitsemaan Positiivareiden patsaalla ja kunniakirjalla.

–Tärkein syy valita positiivisin auranmaalainen on se, että voimme antaa arvostusta ihmiselle tai yhteisölle, joka toimii hyvänä ja innostavana esimerkkinä muille, kuvailee Mari Rintala Auranmaan Nuorkauppakamarista.

Nuorkauppakamari on valinnut Auranmaan positiivisimman vuodesta 2005 lähtien. Viime vuonna tittelin sai elinkeinoasiantuntija Riikka Peippo.

 
Kerro oma ehdokkaasi 5. marraskuuta mennessä sähköpostitse osoitteeseen mari_rintala@hotmail.com. Ehdotuksesta tulee ilmetä ehdokkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja perustelu sekä suosittelijan nimi, osoite ja puhelinnumero.