Kolme kärysi ratista

0

AURA. Viikonlopun aikana Aurassa kärysi ratista peräti kolme rattijuoppoa. Lauantaiaamulla Lounais-Suomen poliisipartion suorittamassa liikennejuopumusvalvonnassa kiinni jäi kaksi miestä, joita epäillään rattijuopumuksesta.
Henkilöautoa kuljettanut uusikaupunkilainen nuorimies pysäytettiin Turuntiellä. Mies puhalsi alkometriin 1,20 promillea. Mies kuljetettiin Turun pääpoliisiasemalle ja siellä tehdyn tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0,32 milligrammaa litrassa.
Pakettiautoa kuljettanut keski-ikäinen turkulaismies pysäytettiin Karviaistentiellä. Alkometriin mies puhalsi 1,52 promillea ja myös hänet kuljetettiin Turun pääpoliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulokseksi tuli 1,37 milligrammaa litrassa.
Sunnuntaiyöllä Lounais-Suomen poliisipartio pysäytti keski-ikäisen kankaanpääläismiehen Kantatiellä. Henkilöautoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin 1,10 milligrammaa litrassa. Turun pääpoliisiasemalla tehdyssä tarkkuusalkometrikokeessa tulokseksi tuli 0,89 milligrammaa litrassa. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.
Kaikki kolme määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.