Riitely johti nujakointiin

0

KOSKI. Kahden nuoren naisen riitely johti kiilaamiseen, tieltä suistumiseen, nujakointiin ja vahingontekoon Koskella torstain ja perjantain aikana.
Toisen riitaosapuolen kuljettamaan autoa lähdettiin seuraamaan kolmella autolla torstai-iltana. Tytön autoa kiilattiin ja yritettiin suistaa tieltä. Tyttö pelkäsi pysähtyä. Hän lähti ajamaan hieman reippaammin, jolloin hän menetti autonsa hallinnan ja auto suistui ojaan.

Perjantaina illalla taas kaksi autoa lähti seuraamaan tyttöä tämän ollessa matkalla kotiinsa. Kotona tytön isä oli kysellyt tyttöä seuranneilta, millä asialla nämä olivat. Autot olivat poistuneet hetkeksi. Pian pihaan tupsahti ainakin neljä autollista nuoria.

Poliisin ehdittyä paikalle oli pihalla törmätty autolla yhteen henkilöön ja yhdestä autosta oli rikottu tuulilasi.