Tarvasjoelle tulossa lisää treenitilaa

0
TarUn junioripäällikkö Lauri Isotalo toivoo uudelle hallille mahdollisimman paljon käyttäjiä myös muista seuroista.
TarUn junioripäällikkö Lauri Isotalo toivoo uudelle hallille mahdollisimman paljon käyttäjiä myös muista seuroista.
TarUn junioripäällikkö Lauri Isotalo toivoo uudelle hallille mahdollisimman paljon käyttäjiä myös muista seuroista.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen jäähallin kupeeseen on noussut oheisharjoitteluhalli, joka saadaan käyttöön muutaman viikon kuluessa. TarUn junioripäällikön Lauri Isotalon mukaan tarkoituksena on tarjota seuran kasvateille mahdollisimman monipuoliset treenimahdollisuudet. Myös muita seuroja houkutellaan käyttämään uutta hallia.

Oheisharjoitteluhalli on noin 10 kertaa 15 metrin tila, jossa voi liikkua monipuolisesti. Hallin toiselle puolelle tulee tatami ja toiselle puolelle ”kuperkeikkamatto”. Tila lämmitetään ilmalämpöpumpun avulla.

Isotalon mukaan lasten kanssa hallissa voi harjoitella tasapainoa, koordinaatiota, liikenopeutta ja ketteryyttä esimerkiksi temppuradan avulla.

Halli-investoinnin takana on Auranmaan tekojäärata Oy. Idean isät ovat Isotalon mukaan halliyhtiön puuhamiehet Jari Kurka ja Marko Rauhala.  Kustannukset Isotalo arvioi talkootyön ansiosta alle 10000 euroon.

Ennen käyttöönottoa kunnan edustaja tarkistaa hallin turvallisuuden.

Lue lisää 27.10.2015 lehdestä