Tuotekehitys kiinnostaa Auranmaan yrityksiä – aiheesta luvassa koulutusta

0

AURANMAA. Varsinais-Suomen seutukunnat selvittävät elokuussa maaseudun yritysten ajatuksia ja tarpeita tulevaisuuden kehittämistarpeisiin. Tavoitteena oli myös selvittää vastaajien kiinnostusta yhteistyöhön tutkimus- ja korkeakoulujen kanssa. Kyselyyn vastasi 147 yritystä ja auranmaalaisia niistä oli 25 prosenttia. Vastaajia oli tasaisesti kaikista Auranmaan kunnista.

Tärkeimmäksi kehittämiskohteeksi auranmaalaiset yritykset nostivat nykyisiin tuotteisiin ja palveluihin kohdistuvan tuotekehityksen ja uudistamisen, esimerkiksi älyratkaisujen liittämisen osaksi nykyisiä tuotteita.

Auranmaan yrityspalvelut ja Rastor vastaavat tarpeeseen ja järjestävät yrittäjille tuotekehityskoulutuksen tiistaina 20.10. klo 17.30 Kylämäen hevostilalla. Juristi Jaana Villanen antaa käytännönläheisiä vinkkejä tuotteistukseen ja siihen miten lähteä liikkeelle. Tilaisuus on maksuton.