Auranmaalaisia nuoria eteni Taitaja9-aluekilpailuun

0

AURANMAA, LOIMAA. Auranmaalaiset nuoret menestyivät Taitaja9-paikalliskilpailussa Loimaalla. Auran yhtenäiskoulun Team Viinerit oli paikalliskilpailujen paras. Joukkueessa kisaavat Tiia Lehtinen, Roni Taberman ja Jesse Vahtera. Elisenvaaran joukkue W.H.O sijoittui paikalliskilpailuissa kolmanneksi. Joukkueessa kisaavat Joona Aaltonen, Vesa Nokka ja Ella Hiltunen.

Paikalliskilpailujen toiseksi tulleessa Alastaron yläasteen Sähkiksissä kisaa oripääläinen Oona Salminen. Neljäntenä joukkueena aluekilpailuihin jatkavassa Elitessä kisaavat oripääläiset Niko Niinimäki ja Lotta Ylijääskö.

Tänä syksynä Taitaja9 Loimaan paikalliskilpailuun osallistui ennätykselliset 71 joukkuetta. Paikalliskilpailujen neljä parasta joukkuetta palkittiin torstaina Loimaalla.

Näiden neljän joukkueen kilpailut jatkuvat 26.11. Loimaalla pidettävässä aluekilpailussa, jossa mukana on yhteensä 24 joukkuetta.