Aurassa vietetään torstaina Marrasriehaa ja Nenäpäivää

0
Heidi Ahlgren, Perttu Niemi, Leena Hakala ja Anneli Manninen ovat vain osa tapahtuman järjestäjistä, mutta Marrasriehassa yhteistyön koko porukan kanssa uskotaan sujuvan kuin tanssi. Kuva: Päivi Perkiö
Heidi Ahlgren, Perttu Niemi, Leena Hakala ja Anneli Manninen ovat vain osa tapahtuman järjestäjistä, mutta Marrasriehassa yhteistyön koko porukan kanssa uskotaan sujuvan kuin tanssi. Kuva: Päivi Perkiö
Heidi Ahlgren, Perttu Niemi, Leena Hakala ja Anneli Manninen ovat vain osa tapahtuman järjestäjistä, mutta Marrasriehassa yhteistyön koko porukan kanssa uskotaan sujuvan kuin tanssi. Kuva: Päivi Perkiö

AURA. Harva tietää, että Auran keskustassa oleva Osuuspankin liiketalo on melkoinen liikekeskus. Talossa toimii yhteensä toista tusinaa yritystä tai yhteisöä. Pankin lisäksi palveluja riittää kukkakaupasta, tatuointistudiosta ja kirpputori-kahvilasta aina kiinteistö- ja tilitoimistoihin, atk-alan asiantuntemukseen, hierojiin ja korumyyjään saakka. Talossa kokoontuvat myös kansalaisopiston kutojat, SPR:n Auran osasto sekä Auran Asukasyhdistys.

Nyt talon yrittäjät, yhteisöt ja muut kumppanit ovat lyöneet hynttyyt yhteen, ja järjestävät torstaina 5. marraskuuta Marrasriehan.

Torstaina on tarjolla muun muassa kudontapiirin näyttely, Turun sirkuskoulun jongleerausopetusta ja -näytöstä sekä lionsklubin Nenäpäivän kunniaksi järjestämä pop up -kirpputori. Myös liiketalon liikkeet ovat avoinna tavanomaista myöhempään.

Marrasrieha Auran Osuuspankin liiketalossa torstaina 5.11. kello 17–20.

 

Nenäpäivän Auranmaan tapahtumat:
* Torstaina 5.11. Pop-up -kirpputori Auran Osuuspankin kiinteistössä osana Marrasrieha-tapahtumaa. (Lahjoituksia otetaan vastaan 4.11. klo 18–19 R-kioskin viereisessä liiketilassa.)
* Perjantaina 6.11. Vapaaehtoiset lippaiden kanssa kauppojen edessä Aurassa, Kyrössä ja Pöytyällä. Keräyslippaat myös Elisenvaaran koululla
* Lauantaina 7.11. Vapaaehtoiset lippaiden kanssa kaupan edessä Tarvasjoella
* Maanantaina 9.11. Nenäpäivä-lippaat Auran kouluilla

 

Lue lisää 30.10.2015 lehdestä