Henkilöauto törmäsi pyöräilijään kevyen liikenteen väylällä

0

PÖYTYÄ/Kyrö. Polkupyöräilijä joutui henkilöauton töytäisemäksi kevyen liikenteen väylällä Kyrössä tiistaina iltapäivällä. Polkupyörää kuljettanut 10-vuotias tyttö ei poliisin mukaan loukkaantunut tilanteessa. Poliisi etsii tyttöön törmännyttä autoilijaa.
Tyttö oli kello 15 aikaan pyöräilemässä Kyröntiellä kevyen liikenteen väylää pitkin Tarvasjoen suuntaan, kun takaa tulleen ajoneuvon kuljettaja menetti autonsa hallinnan ja suistui kevyen liikenteen väylälle. Auton keula osui tytön polkupyörän takarenkaaseen. Tyttö kierähti auton konepellille ja siitä maahan.
Auto jatkoi matkaansa noin kymmenen metrin verran ennen kuin se pysähtyi. Tapahtuman jälkeen ajoneuvon kuljettaja poistui paikalta Kyrön suuntaan jättämättä yhteystietoja.
Tyttöön törmännyt auto oli sininen. Loimaan poliisi kaipaa silminnäkijöiltä tietoja tapaukseen liittyen.