Puistotien vastustajat jättivät Auran kunnalle vetoomuksen

0

AURA. Auran kunnanhallitukselle on jätetty 29 henkilön allekirjoittama vetoomus, ettei suunniteltua Puistotietä rakenneta keskustan teollisuustontilta Asematielle.

Allekirjoittajat pelkäävät Puistotien rakentamisen ja sillä kulkevan raskaan liikenteen aiheuttavan isoja ongelmia: Asematien rivitalojen perustukset vapisevat, liikenneturvallisuus heikkenee, asukkaiden viihtyvyys laskee ja asuntojen arvo alenee.

–Jos tie kuitenkin rakennetaan, kunnan täytyy omalla kustannuksellaan dokumentoida Asematien rakennusten sisä- ja ulkosivut, jotta mahdollisiin Puistotien liikenteen aiheuttamiin vaurioihin tulee vastuunkantajaksi kunta, vetoomuksessa esitetään.

Vetoomuksen allekirjoittajat eivät hyväksy Puistotien rakentamista senkään takia, että teollisuustontilla on jo ennestään tie, Oikokuja.

Asematien varrella on viisi rivitaloa ja seitsemän omakotitaloa. Alueella asuu lähes sata ihmistä.