Kyrössä ja Tarvasjoella järjestetään ilotulitukset

0
Tyylinäyte Kyrön vuodentakaisista ilotulituksista. Kuva: Simo Päivärinta
Tyylinäyte Kyrön vuodentakaisista ilotulituksista. Kuva: Simo Päivärinta
Tyylinäyte Kyrön vuodentakaisista ilotulituksista. Kuva: Simo Päivärinta

LIETO/Tarvasjoki, PÖYTYÄ/Kyrö. Perinteiseen tapaan niin Kyrössä kuin Tarvasjoellakin järjestetään uudenvuodenaattona ilotulitus. Molemmat alkavat perheystävälliseen aikaan kello 19. Tarvasjoella asialla on LC Tarvasjoki. Kyrön torin ilotulituksen järjestävät yhteistyössä Karinaisten MLL, Lions Club ja VPK sekä paikallinen pankki.

Tarvasjoen hyvinvointikeskusta vastapäätä järjestettävä ilotulitus on Liedon ainut julkinen ilotulitus. Uudenvuoden puheen tapahtumassa pitää Liedon kunnanjohtaja Esko Poikela.

Tarvasjoen Lions Club huolehtii perinteiseen tapaan ilotulitemyynnistä Tarvasjoella. Uudenvuoden aaton tapahtuma aloitetaan aattona heti, kun ilotulitemyynti päättyy kello 18. Heti sen jälkeen alkaa glögitarjoilu ja makkaranmyynti.

Lions Club ampuu taivaalle myymättä jääneet rakettinsa, mutta niiden lisäksi klubin presidentti Jarmo Frantti kertoo, että ilotulitukseen on varattu myös runsaasti muita ilotulitteita, joten räiskettä on luvassa kohtalaisen pitkäksi aikaa.

Ilotulitukset Kyrön torilla ja Tarvasjoen keskustassa torstaina 31.12. kello 19.