Marco Netterberg on Auranmaan positiivisin

0

AURA. Marco Netterberg on vuoden positiivisin auranmaalainen. Aurassa ja Riihikoskella sijaitsevan SunSalin yrittäjänä tunnettu Netterberg on valitsijoiden mukaan ”positiivinen ihmisten liikuttaja, joka  auttaa aina muita, on iloinen ja uskoo positiivisuuden voimaan.”

Auranmaan positiivisimman valitsee Auranmaan nuorkauppakamari yhteistyökumppaneineen.

Työpaikaltaan perjantaina yllätetty Netterberg yllättyi ja ilahtui valinnastaan liikutukseen saakka.

–Kiitos. Tätä todella nyt tarvitaan, niin kuin varmaan olette kuulleet, Netterberg sanoi viitaten paketissa olevaan ranteeseen.

Netterberg on itsekin ahkera treenaaja. Viimeiset kaksi vuotta hän on valmistautunut huhtikuussa pidettäviin Classic Bodybuilding -kilpailuihin. Suunnitelmat menivät uusiksi, kun Netterberg mursi hiljattain ranteensa moottoripyöräonnettomuudessa.

–Nyt on mies ja ranne rautaa täynnä. Kisat siirtyvät vuodella, Netterberg totesi.

Auranmaan positiivisimman mukaan myönteinen elämänasenne on päätös niin kuin mikä tahansa muukin asia. Netterberg kertoi viitisen vuotta sitten tehneensä tietoisen päätöksen suhtautua asioihin myönteisesti.

 
Marco Netterberg on myös Viikon henkilö. Viikon henkilö -juttuun pääset klikkaamalla tästä.