Oripäällä liikaa hyviä ehdotuksia mainostaulun kuvaksi

0
Oripään koululaiset piirsivät värikylläisiä mainoskuvia kotikunnastaan. Lisää kuvia löytyy kunnan Facebook-sivulta.
Oripään koululaiset piirsivät värikylläisiä mainoskuvia kotikunnastaan. Lisää kuvia löytyy kunnan Facebook-sivulta.
Oripään koululaiset piirsivät värikylläisiä mainoskuvia kotikunnastaan. Lisää kuvia löytyy kunnan Facebook-sivulta.

ORIPÄÄ. Oripäällä on positiivinen ongelma: Oripään markkinointityöryhmä ei löytänyt järjestämänsä kuvakilpailun avulla sopivaa aihetta kunnan mainostaulun taustakuvaksi, sillä tarjolla oli liikaa hyviä ehdotuksia.

Markkinointityöryhmän puheenjohtaja Heikki Mäkinen kertoo Oripään koulusta tulleen kilpailuun kymmeniä hyviä töitä, joista oli mahdoton valita voittajaa. Työryhmä päätyikin antamaan koululle yhteisesti 500 euron palkinnon käytettäväksi kulttuurikasvatukseen.  Lisäksi työryhmä palkitsi kunniamaininnalla Marianne Kiisken tämän erittäin hyvin viimeistellystä työstä.

–Työt olivat todella loistavia. Niiden saaminen digimuotoon ja vanhan taulun pohjalle olisi kuitenkin hyvin haasteellista, joten työstämme kuva-aihetta vielä tammikuun loppupuolella olevassa kokouksessamme, Mäkinen kertoo.

Lisää Oripään koululaisten piirroksia pääsee katsomaan kunnan Facebook-sivulla, jonne pääset klikkaamalla tästä.