Wake The Nations hurmasi Saksassa

0
Wake The Nations räjäytti musiikkinsa saksalaisten kuulijoiden tajuntaan. Kuva: Marika Koliseva
Wake The Nations räjäytti musiikkinsa saksalaisten kuulijoiden tajuntaan. Kuva: Marika Koliseva
Wake The Nations räjäytti musiikkinsa saksalaisten kuulijoiden tajuntaan. Kuva: Marika Koliseva

SAKSA/Elchesheim-Illingen. Auranmaalaisen Wake The Nations -bändin viime viikonlopun Saksan keikka oli menestys. Saksalaisten fanien uskomaton omistautuminen bändille sai koko miesjoukon hämilleen. Nimikirjoituksia jaettiin ja yhteiskuvia otettiin. Tunnelma keikan jälkeen oli kuin minkä tahansa isomman luokan bändin backstagella.

Bändin houkuttelivat Elchesheim-Illingeniin soittamaan saksalaiset fanit, jotka tykästyivät bändiin viime kesänä Down by The Laiturissa.

–Minä ja muut saksalaiset rakastuimme heidän musiikkiinsa jo Turussa. Ajattelin, miksei bändi voisi tulla Saksaan. Se kannatti, hehkuttaa Elchesheim-Illingeniin keikkaa järjestämässä ollut Lara Bothe.

Bothen mukaan keikka poiki bändille lisää faneja, jotka haluavat nähdä uuden suosikkinsa uudestaan.

Selfiet bändin kanssa olivat suosittuja. Vielä viimeinen lentokentällä ennen kotiinpaluuta. Ikuistettavana Lara Bothe, Krister Stenbom, Tuomas Pelli, Risto Tuominen, Jori Tojander ja Janne ”Gekko” Granfors. Kuva: Marika Koliseva
Selfiet bändin kanssa olivat suosittuja. Vielä viimeinen lentokentällä ennen kotiinpaluuta. Ikuistettavana Lara Bothe, Krister Stenbom, Tuomas Pelli, Risto Tuominen, Jori Tojander ja Janne ”Gekko” Granfors. Kuva: Marika Koliseva

Wake The Nationsin Saksan keikka ei ollut mieluisa pelkästään bändin faneille, vaan myös itse muusikoille.

–Erittäin hauskaa oli. On ollut meikäläisen ja kaikkien muidenkin haave päästä soittamaan ulkomaille ja nyt se toteutui, Wake The Nationsin kosketinsoittaja Jori Tojander kuvailee.

Seuraava ja samalla vuoden viimeinen Wake The Nationsin keikka nähdään ja kuullaan Auran Haarikassa lauantaina 19. joulukuuta. Uusi vuosi ja uudet keikkakujeet alkavat Salon Zet Baarista tiistaina 5. tammikuuta.

 

 

Lue lisää 11.12.2015 lehdestä