Elisenvaaran yhtenäiskouluhanke etenee

0

PÖYTYÄ. Elisenvaaran yhtenäiskoulun, lukion ja Auranlaakson kansalaisopiston tilojen suunnittelu etenee uudisrakennuksen pohjalta Elisenvaaran oppimiskeskuksen tontilla. Pöytyän kunnanhallitus esittää, että kokonaisuudessa hyödynnetään kirjaston ja auditorion tiloja.

Peruskorjatun Monnilan siiven hyödyntämistä selvitetään ja tarkastellaan mahdollisuutta hyödyntää Kyrön koulun tiloja yhtenäiskoulun toisena yksikkönä. Myös 1990-luvun alussa rakennettua oppimiskeskuksen osaa tarkastellaan yksikkönä, jota voidaan hyödyntää. Muilta osin Elisenvaaran oppimiskeskuksen kiinteistö on tarkoitus purkaa.

Rakentaminen aiotaan toteuttaa vaiheittain niin, että erillisten väistötilojen tarve on mahdollisimman vähäinen. Suunnittelussa otetaan huomioon sekä toiminnalliset että taloudelliset tekijät.