Kosken Kaiku johtaa pöytätenniksen 1. divisioonaa

0

KOSKI. Kosken Kaiun ykkösjoukkue jatkaa voitokasta menoaan pöytätenniksen toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla 1. divisioonassa. Viikonlopulla Lahden turnauksessa koskelaiset löivät Hangon IK:n ja Iisalmen IPT-94:n puhtaasti 5–0. Kolmannessa pelissä sarjakakkonen Lahden Pöytätennisseura kukistui 4–3, mikä tiesi Kaiulle kauden ensimmäistä sarjapisteen menetystä. Ero sarjataulukossa sarjakakkoseen Lahteen kasvoi kuitenkin jo kahdeksaan pisteeseen.

Riku Autio pelasi taas vahvan viikonlopun ja voitti kaikki ottelunsa. Riku  johtaa sarjan henkilökohtaista tilasto ottelusuhteellaan 23–1. Joukkueenjohtaja Jouni Flemming alkaa jo puhua pääsarjapaikasta hiukan isommin kirjaimin.

–Hyvältä näyttää tässä vaiheessa, sillä sarjakakkonen on kohdattu kahdesti ja eroa on kahdeksan pistettä. Toki jaossa on vielä 18 pistettä, mutta jos ei ihmeitä tapahdu, Koskella juhlitaan kevään päätteeksi suoraa mestaruussarjanousua ykkösdivarin voittajana, Flemming uskoo.