Kosken Maljasta taistellaan viikonloppuna

0

KOSKI. Viikonloppuna pelattava pöytätenniksen Kosken Malja on kaikkien aikojen kovimmassa suosiossa. Viikonlopun aikana Koskella ottelee noin 150 pelaajaa, mikä on selvästi enemmän kuin viime vuonna. Pelkästään lauantaina pelaajia on mukana noin 130.

–Hienoa, että kisamme kiinnostaa, sillä osanottomaksujen ja kanttiinin kautta se merkitsee meille myös taloudellista tulosta, puhumattakaan siitä että saamme omille pelaajille kotikentällä kovia pelejä. Töitä tosin riittää, sillä lauantain pelaamme 17 pöydällä kellon ympäri yhdeksästä yhdeksään, kertoo Kaiun pöytätennisjaoston puheenjohtaja Tero Naumi.

Kosken Maljaa on 1970-luvun jälkeen pelattu vuodesta 2006 lähtien. Pasi Valastilla ja Mika Räsäsellä on miesten kaksinpelissä neljä voittoa ja Benedek Olahilla kolme. Maailmanlistalla jo 150 parhaan joukossa pelaava ”Pena” Olah ei ole mukana, mutta vanhat herrat Valasti ja Räsänen kiusaavat edelleen nuorempiaan.

–Saa nähdä, pystyykö joku lyömään kokenutta kaksikkoa. Hauskaa tietysti olisi, jos sen tekisi vaikka joku Kaiun omista pelaajista. Helppoa se ei kuitenkaan ole, tuumii Naumi.