Kuljettaja kuoli yhteentörmäyksessä

0
Turverekka ajautui törmäyksen jälkeen kyljelleen pellolle. Kuva: Simo Päivärinta
Turverekka ajautui törmäyksen jälkeen kyljelleen pellolle. Kuva: Simo Päivärinta
Turverekka ajautui törmäyksen jälkeen kyljelleen pellolle. Kuva: Simo Päivärinta

AURA. Henkilöauton kuljettaja menetti henkensä henkilöauton ja täysperävaunurekan yhteentörmäyksessä Aurassa kantatie 41:llä varhain torstaiaamuna.

Onnettomuus sattui muutaman kilometrin päässä valtatie 9:n liittymästä aamulla viiden aikaan. Huittisten suuntaan matkalla ollut henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä rekan eteen vastaantulevien kaistalle.

Turvelastissa ollut rekka ajautui tien vasemmalle puolelle ojaan ja kaatui kyljelleen pellolle. Rekan alle jäänyt henkilöauto syttyi vielä palamaan. Henkilöautoa ajoi vuonna 1991 syntynyt mies, joka kuoli onnettomuudessa välittömästi. Rekan kuljettaja vietiin sairaalaan tarkastettavaksi.