Kun me jazzia kuunneltiin

0
Alma ja Kosti Salmen levysoittimen äärellä.
Alma ja Kosti Salmen levysoittimen äärellä.
Alma ja Kosti Salmen levysoittimen äärellä.

Jazzin kuunteluhetki liki sadan vuoden takaa. Anselm Laakso ikuisti Alma ja Kosti Salmenin levysoittimen äärellä. Aikakirjat eivät kuitenkaan kerro, mikä kappale mahtoi tuolloin soida.

Auranmaan Viikkolehden 90-vuotisjuhlavuoden innoittamana Ennen muinoin -sarjassa esitellään kerran viikossa sekä netissä että lehdessä tunnelmapaloja menneisyydestä. Kuvat ovat pääosin 1900-luvun alkupuolelta ja ne ovat peräisin Yläneen kotiseutuyhdistyksen arkistoista.

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com