Magic Mike XXL sopii naisille

0
Magic Mike XXL:ssä ei arvostelijan mukaan tanssita riittävästi.
Magic Mike XXL:ssä ei arvostelijan mukaan tanssita riittävästi.
Magic Mike XXL:ssä ei arvostelijan mukaan tanssita riittävästi.

Ohjaaja: Gregory Jacobs
Pääosissa: Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez, Gabriel Iglesias, Amber Heard, Donald Glover, Stephen ”tWitch” Boss, Michael Strahan, Andie MacDowell, Elizabeth Banks ja Jada Pinkett-Smith
Kesto: 1h 56 min
Ikäraja: 12

Magic Mike XXL on viime heinäkuussa ilmestynyt draamakomedia, jonka on ohjannut Gregory Jacobs. Magic Mike XXL -elokuvan on tuottanut Channing Tatum, Reid Carolin, Gregory Jacobs sekä Nick Wechsler. Käsikirjoituksen on luonut Reid Carolin.
Magic Mike on ollut miesviihdyttäjä, mutta jäänyt kolme vuotta sitten tauolle. Kolmen vuoden aikana Mike on kehittänyt omaa firmaansa huonekalualalla. Firma oli hyvässä kasvussa. Miken vanhat tanssiystävät yrittävät houkutella Mikeä mukaansa Tampan kuninkaat -tanssiryhmän viimeiselle keikalle Myrtle Beachille väittämällä, että tilaisuus olisi heidän yhteisen ystävän hautajaiset. He kuitenkin ensin epäonnistuvat, sillä Mike torjuu ehdotuksen. Ajatus kuitenkin herättää vanhoja muistoja Miken mielen.
Elokuva oli mielestäni hyvä, koska se ei mennyt mauttomuuksiin. Leffa oli selkeästi suunnattu naisille, mutta mikseivät miehetkin sitä voisi katsoa. Juoni oli omalla tavallaan kekseliäs. Elokuva oli kuitenkin hieman hidastempoinen. Myös tanssiminen itsessään jäi hieman vähäiseksi. (E.P.)
* * * *

Arvosteluasteikko:
* * * * *  unohtumaton
* * * *  hieno
* * *  kannattaa katsoa
* *  kannattaa katsoa, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen
* * ei kannata katsoa, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen