Pikkupetokset työllistävät poliisia

0

PÖYTYÄ/Yläne. Loimaan poliisilla on ollut syksystä lähtien tutkittavana lukuisa määrä pieniä nettipetoksia. Syylliseksi niihin epäillään yläneläistä nuorta miestä.

Hän on tarjonnut Tori.fi -sivustolla myyntiin korkeintaan muutamien kymppien hintaisia tavaroita, lähinnä elektroniikkaa. Asiakkaat ovat maksaneet tavarat etukäteen, mutta jääneet niitä ilman. Petosten tehtailu taukosi välillä, mutta se on alkanut nyt uudestaan.

Komisario Satu Värri Loimaan poliisista varoittaa maksamasta etukäteen nettikaupasta tuntemattomilta myyjiltä tehtyjä ostoksia.

–Turvallinen tapa on käyttää postiennakkoa. Tuolloin saamansa paketin voi avata postin palvelupisteessä työntekijän nähden. Jos  tuolloin huomaa jääneensä vaille tilattua tuotetta, saa rahansa takaisin, hän korostaa.