Tuli tuhosi maatilan konehallin

0
Yläneen palokunta taltutti hallipalon niin, ettei tuli päässyt leviämään muihin rakennuksiin. Kuva: Simo Päivärinta
Yläneen palokunta taltutti hallipalon niin, ettei tuli päässyt leviämään muihin rakennuksiin. Kuva: Simo Päivärinta
Yläneen palokunta taltutti hallipalon niin, ettei tuli päässyt leviämään muihin rakennuksiin. Kuva: Simo Päivärinta

PÖYTYÄ/Heinijoki. Maatilan varastohalli tuhoutui tulipalossa Yläneellä Heinijoentiellä keskiviikkoiltana. Noin 300 neliön kokoisessa piharakennuksessa säilytettiin traktoreita, työkoneita ja puutavaraa. Hallin yhteydessä oli myös tilan lämpökeskus.

Palokunta sai hälytyksen illalla vähän klo 18 jälkeen. Päivystävän palomestarin mukaan Yläneen VPK sai voimakkaan palon nopeasti hallintaan, eikä tuli päässyt uhkaamaan muita rakennuksia. Peltikuorinen ja puurakenteinen halli tuhoutui kuitenkin täysin.

Raivaustyöt palopaikalla jatkuivat aamuun asti. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.