Johanna Matintalo hiihti MM-neloseksi

0

ROMANIA/Rasnov. Johanna Matintalo teki nuorten MM-hiihdossa Romanian Rasnovissa tiistaina vahvan hiihdon oltuaan viiden kilometrin matkalla hienosti neljäs alle 20-vuotiaiden sarjassa. Norjan Marte Mählum Johansenin voittamassa kisassa muista suomalaisista Anni Alakoski oli 24:s ja Julia Hager 43:s. Vilma Nissisen kisa jäi kesken.

–Lähdin rennon kovaa liikkeelle, ensimmäisessä väliaikapisteessä kuulin, että olen neljäntenä. Se oli aika iso yllätys. Siitä sai sellaisen hyvän fiiliksen hiihtoon. Koitin pitää tasaisen tappavaa vauhtia, vaikka keli oli todella haastava ja raskas, Matintalo kertoi Hiihtoliiton tiedotteessa.

–Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä kuulin, että olen muutaman sekunnin päästä mitalista eikä kärki ollut kaukana. Koitin puristaa kaiken mitä löytyi, mutta ei ihan riittänyt mitaliin. Olen tosi yllättynyt tästä nelossijasta. Oma tavoite oli jollain matkalla kymppisakki, pitää olla tosi tyytyväinen.