Koskelaistanssijat yllättivät tanssiesityksillään – katso video

0
Kosken Nuorisoseuran nuoret tanssijat tanssivat myös kirjastossa.
Kosken Nuorisoseuran nuoret tanssijat tanssivat myös kirjastossa.
Kosken Nuorisoseuran nuoret tanssijat tanssivat myös kirjastossa.

KOSKI. Kosken Nuorisoseuran lasten ja nuorten kansantanssiryhmät ilahduttivat perjantaina koskelaisia pistämällä yllätystansseiksi. Nuoret tanssijat kiersivät Runebergin päivän kunniaksi Kosken keskustassa tekemässä niin sanottuja Flash mob -esityksiä. Tanssijat yllättivät muun muassa kirjaston ja kauppojen asiakkaat tanssiesityksillään.

Vastaavanlaisia kansantanssiesityksiä nähtiin perjantaina myös muualla Suomessa. Esityksille oli erityinen syynsä, sillä perjantaina tuli kuluneeksi tasan 150 vuotta ensimmäisestä kansantanssiesityksestä Suomessa. Kuluva vuosi on myös nimetty Kansantanssin riemuvuodeksi.

 

 

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=CgrYyPSBTW4″ width=”500″ height=”280″ autohide=”yes” rel=”no” theme=”light”]

 

 

 

 

Lue lisää 9.2.2016 lehdestä