Pöytyän salibandynaisille tappio kärkiottelussa

0

PÖYTYÄ, TURKU. Pöytyän Urheilijoiden salibandynaiset jäivät turkulaisen FBC Loiston jalkoihin III-divarin kärkikamppailussa. FBC Loisto vei ottelun nimiinsä 6–1 ja vankisti asemiaan sarjan kärjessä voittamalla myös viikonlopun toisen ottelunsa.
Pöytyältä pistejahti sunnuntaina Leaf Areenalla pelatuissa otteluissa sujui nihkeästi. Viikonlopun saldona oli yksi piste.
FBC Loistolle kärsimänsä tappion lisäksi Pöytyä joutui tyytymään tasapeliin sarjataulukon toiseksi viimeisenä majailevan SBS Rupun kanssa. Pisteet tasattiin maalein 3–3.
Viikonlopun otteluiden jälkeen Pöytyä on edelleen sarjataulukon toisena 14 pisteellä. FBC Loisto kasvatti kuitenkin kaulansa neljään pisteeseen. Tasapisteissä kolmantena ja neljäntenä olevat Sheriffs 2 ja TVA puolestaan kavensivat piste-eronsa Pöytyään yhteen pisteeseen.