Sijaispula ja lomat sulkevat lääkärin vastaanottoja

0
Tarvasjokelaisten on käytävä lähiviikot lääkärissä Liedossa. Kuva: Marika Timonen
Tarvasjokelaisten on käytävä lähiviikot lääkärissä Liedossa. Kuva: Marika Timonen
Tarvasjokelaisten on käytävä lähiviikot lääkärissä Liedossa. Kuva: Marika Timonen

LIETO/Tarvasjoki, LOIMAA/Mellilä, ORIPÄÄ. Tarvasjokelaiset joutuvat näillä näkymin käymään lääkärissä Liedon pääterveysasemalla maaliskuun loppupuolelle saakka, sillä sairaslomalla olevalle omalle lääkärille ei ole saatu sijaispulan vuoksi sijaista.

Loimaalla terveyskeskus supistaa palvelujaan koulujen talvilomaviikolla. Pöytyän terveyskeskuksessa lomasulkuja ei ole. Hiihtolomaviikon vuoksi Oripään lääkärin vastaanotto on suljettu ensi viikon torstaina ja perjantaina. Alastarolla ja Hirvikoskella sekä lääkärin vastaanotto että fysioterapia ovat kiinni koko viikon. Myös Mellilässä hoitajan vastaanotto on suljettuna ensi viikon.

Tarvasjoen lääkärin vastaanotto on suljettuna maaliskuun 22. päivään saakka. Tarvasjoen lääkärille  ei ole saatu sijaista, koska heistä on pulaa myös pääterveysasemalla.

 

Lue lisää 19.02.2016 lehdestä