Viikkokukkarinki tuo kukkayllätyksen kotiovelle

0
Tilauskukkasitomo KukkaUnelman Taina Ali-Raatikainen käynnisti helmikuun alussa asiakkaan ehdotuksesta viikkokukkaringin, joka tuo kimpun kotiovelle joka toinen viikko.
Tilauskukkasitomo KukkaUnelman Taina Ali-Raatikainen käynnisti helmikuun alussa asiakkaan ehdotuksesta viikkokukkaringin, joka tuo kimpun kotiovelle joka toinen viikko.
Tilauskukkasitomo KukkaUnelman Taina Ali-Raatikainen käynnisti helmikuun alussa asiakkaan ehdotuksesta viikkokukkaringin, joka tuo kimpun kotiovelle joka toinen viikko.

PÖYTYÄ, MARTTILA. Floristin työ on luovaa, mutta tilauskukkasitomo KukkaUnelman Taina Ali-Raatikaisen työnkuva sai aivan uuden ulottuvuuden asiakkaan varsin luovasta ideasta. Ali-Raatikainen on helmikuun alusta alkaen pyörittänyt Heidi Barmanin ehdotuksesta viikkokukkarinkiä, joka tuo kukkalähetyksen joka toinen torstai kotiin tai muuhun pyydettyyn paikkaan Pöytyällä ja Marttilassa asuville.

Viikkokukkarinkiin ilmoittaudutaan mukaan kuukaudeksi kerrallaan. Torstaisin Ali-Raatikainen sitoo kimput ja toimittaa ne vuoroviikoin Pöytyän ja Marttilan asiakkaille. Kimput hän laskuttaa kerran kuussa.

Suurin osa kimpuista menee Ali-Raatikaisen mukaan tilaajien omaksi iloksi, mutta on asiakaskunnassa mukana jokunen mieskin, joka on tilannut kukat vaimolleen.

Viikkokukkakimput Ali-Raatikainen sitoo omien ideoidensa mukaan asiakkaiden toiveitakin kuunnellen. Kaikille asiakkaille lähtee yhdellä kertaa samanlaiset kimput, mutta eri lähetyksiin Ari-Raatikainen pyrkii hakemaan vaihtelua.

Lue lisää 26.02.2016 lehdestä