Älytön Zoolander sai älyttömän jatko-osan

0
Ben Stiller tekee hervottoman roolisuorituksen Zoolander 2:ssa.
Ben Stiller tekee hervottoman roolisuorituksen Zoolander 2:ssa.
Ben Stiller tekee hervottoman roolisuorituksen Zoolander 2:ssa.

Ohjaaja: Ben Stiller
Pääosissa: Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Penelope Cruz, Kristen Wiig
Ensi-ilta: 12.2.2016
Kesto: 1h 42min
ikäraja: 12v

Ben Stillerin ohjaama Zoolander-elokuva sai helmikuun alussa jatkoa. Zoolander 2 -elokuva on humoristinen komedia, joka ei omalla älyttömyydellään säästele katsojan nauruhermoja.
Zoolander 2 -elokuvassa seikkailee kaksi miespäänäyttelijää, Derek Zoolander (Ben Stiller) ja Hansel (Owen Wilson). Derek ja Hansel ovat kadonneet maan alle mallimaailmasta, koska Derekin perustama lastenkeskus romahti ja sen seurauksena Derekin vaimo menehtyi ja heidän lapsensa otettiin huostaan.
Erakoituneet miesmallit palaavat kuitenkin takaisin mallimaailmaan, sillä heidät halutaan esiintymään suureen muotitapahtumaan Roomassa. Alun empimisistä huolimatta kaksikko suuntaa nenänsä kohti Roomaa. Derekin ja Hanselin matka ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaisesti ja he joutuvatkin melkoisiin tilanteisiin.
Elokuva hauskuuttaa katsojaa uskomattomuudellaan. Jos jokin voidaan viedä äärirajoille ja niiden yli, on se ehdottomasti Zoolander-elokuvat. Zoolander 2 -elokuvaa ei missään nimessä kannata katsoa liian vakavalla mielellä eikä myöskään takertua pikkuasioihin. Derekin ja Hanselin älyvapaat hölmöilyt naurattavat taatusti jokaista katsojaa.  (H.M.)
* * * *

Arvosteluasteikko:
* * * * *  unohtumaton
* * * *  hieno
* * *  kannattaa katsoa
* *  kannattaa katsoa, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen
*  ei kannata katsoa, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen