Katso lukijoiden kevätkuvat ja lähetä omasi

0
Kevään merkki on iltataivaalla näkyvä kasvava kuunsirppi ja haavan silmut. Kuva Koskelta Liipolan kylästä 9.4.2016. Kuvaaja: Miika Mikkola.
Kevään merkki on iltataivaalla näkyvä kasvava kuunsirppi ja haavan silmut.  Kuva Koskelta Liipolan kylästä 9.4.2016. Kuvaaja: Miika Mikkola.
Kevään merkki on iltataivaalla näkyvä kasvava kuunsirppi ja haavan silmut.
Kuva Koskelta Liipolan kylästä 9.4.2016. Kuvaaja: Miika Mikkola.

 

Seuraa kevään edistymistä tällä sivulla ja osallistu myös itse kevätkuvagallerian luontiin. Kokoamme tälle sivulle lukijoiden lähettämiä kuvia, videoita ja havaintoja paikkakunnittain.

 

Varhaisimmat kuvat ovat maaliskuulta, jolloin vedet olivat jäässä ja jääpuikot roikkuivat räystäistä. Uusimmat kuvat esittelevät jo tulppaaneita kukassa, valkovuokkoja, kimalaisia ja jäätelöä. Suurenna karttaa ja katso esimerkiksi kuvat kotipaikkasi läheltä.

 

 

Kokoamme tälle sivulle lukijoiden lähettämiä kuvia, videoita ja havaintoja paikkakunnittain. Mistä tuntee kevään? Miltä se tuoksuu, tuntuu ja maistuu? Ota kuva tai video keväästä tai kevään merkistä; kukista, silmuista, linnuista, kevään ensimmäisistä jäätelöistä tai vaikka pihapelistä. Lähetä kuva sähköpostilla lukijalta@avl.fi tai tägää kevään merkki meille somessa #kevätkuva. Kerro myös milloin ja missä otit kuvan sekä omat yhteystietosi.

 

Arvomme kuvia lähettäneiden tai tägänneiden kesken 2 leffalippua joka viikko. Koko kisan parhaan kuvan lähettäjän palkitsemme kevätsiivouksella. Pääpalkinnon saajan julkistamme 22.4.

Emme arkistoi kuvia, vaan käytämme niitä vain tämän jutun yhteydessä.

 

Kevään ensimmäiset jäätelöt! Karita Kuusimäki kuvasi tötteröt 4. huhtikuuta Turun kauppatorilla. Hän saa viikon 16 leffaliput palkinnoksi. Viikolla 15 Katja Malmivirta Salosta voitti lokkikuvallaan leffaliput. Viikolla 14 leffaliput voitti Satu Eskola Littoisista, viikolla 13 Raija Vainio-Kaila Laitilasta ja viikolla 12 Jukka Harberg Piikkiöstä.
Kevään ensimmäiset jäätelöt! Karita Kuusimäki kuvasi tötteröt 4. huhtikuuta Turun kauppatorilla. Hän saa viikon 16 leffaliput palkinnoksi. Viikolla 15 Katja Malmivirta Salosta voitti lokkikuvallaan leffaliput. Viikolla 14 leffaliput voitti Satu Eskola Littoisista, viikolla 13 Raija Vainio-Kaila Laitilasta ja viikolla 12 Jukka Harberg Piikkiöstä.

 

Bongaa kevät -verkkoseuranta järjestetään yhteistyössä TS-Yhtymän lehtien kanssa. Mukana ovat Turun Sanomat, Salon Seudun Sanomat, Auranmaan Viikkolehti, Kaarina-Lehti, Kunnallislehti, Loimaan Lehti, Uudenkaupungin Sanomat, Laitilan Sanomat ja Somero-Lehti.