Harrastajataiteilijoiden teoksia kutsutaan tuulettumaan Museopappilaan

0

PÖYTYÄ. Haluatko tuoda teoksia nähtäväksi ja katsottavaksi? Olisiko alueen harrastajataitelijoiden aika näyttää yhteisvoimansa? Pöytyän kotiseutuyhdistys ja Pöytyän kunnan kulttuuritoimi puuhaavat ensi kesäksi Pöytyän museopappilaan alueen harrastajataiteilijoiden yhteisnäyttelyä.

Näyttelyyn tuotavat teokset ovat voineet syntyä niin kansalaisopiston kurssilla kuin omassa kammiossakin. Teokset voivat olla kaikkea mahdollista maalauksista veistoksiin. Ajatuksena on, että yhdeltä tekijältä olisi vain muutama teos. Tavoitteena on saada esille runsaasti erilaisia töitä, jotka antavat monipuolisen kuvan paikallisesta osaamisesta.

Näyttely pystytetään Pöytyän kotiseutuyhdistyksen ja Pöytyän kulttuuritoimen yhteistyönä toukokuussa ja näyttelyn avajaisia vietetään perjantaina 3.6. kello 18. Näyttelyn järjestäjät toivovat harrastajataiteilijoiden ilmoittautuvan sankoin joukoin kesänäyttelyyn.

 
Lisätietoja antavat Pöytyän kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja Timo Kiertonen ja kulttuurisihteeri Taina Myllynen 050 560 7168.