Huumekuski kiinni Aurassa

0

AURA. Poliisi tavoitti perjantaiaamuna valtatie yhdeksältä Aurasta henkilöauton, jota kuljettanutta keski-ikäistä loimaalaismiestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ajokortitta ajosta.

Poliisi sai aamulla seitsemän jälkeen tiedon Auran Shellillä oudosti käyttäytyneestä pariskunnasta, joka viipyi pitkään huoltoaseman wc-tiloissa.

Pariskunnan auto tuli poliisipartiota vastaan ja sen kuljettaja todettiin ajokortittomaksi. Mies kertoi  käyttäneensä huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä, joten hänet otettiin kiinni ja kuljetettiin verikokeille aluesairaalaan.

Matkustajana olleen keski-ikäisen loimaalaisnaisen halusta löytyi vähän amfetamiinia, joten häntä epäillään sekä huumausaineen käyttörikoksesta että kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.