Kaksirivinen raikaa

0

ennen10ALAnselm Laakson viime vuosisadan alkupuoliskossa ottamassa kuvassa soi kaksirivinen haitari. Kuvassa ovat Alvar Maula, Väinö Anttila, Konrad Haveri, Paavo Anttila, Eino Maula ja Kalle Huovari.
Sitä aikakirjat eivät kerro, mikä kappale mahtoi olla kyseessä – ja miksi miehet olivat kokoontuneet kuvattavaksi.

Auranmaan Viikkolehden 90-vuotisjuhlavuoden innoittamana Ennen muinoin -sarjassa esitellään kerran viikossa sekä netissä että lehdessä tunnelmapaloja menneisyydestä. Kuvat ovat pääosin 1900-luvun alkupuolelta ja ne ovat peräisin Yläneen kotiseutuyhdistyksen arkistoista.

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com