Liedon museon nettisivut tekevät kotiseutua tutuksi

0
Liedon museon uudet nettisivut ovat monipuoliset ja lukijaa aktivoivat. Sivuilta löytyy tietoa paitsi Nautelankosken museosta ja Tarvasjoen kotiseutumuseosta myös Liedon kylistä sekä kulttuuriympäristöstä.
Liedon museon uudet nettisivut ovat monipuoliset ja lukijaa aktivoivat. Sivuilta löytyy tietoa paitsi Nautelankosken museosta ja Tarvasjoen kotiseutumuseosta myös Liedon kylistä sekä kulttuuriympäristöstä.
Liedon museon uudet nettisivut ovat monipuoliset ja lukijaa aktivoivat. Sivuilta löytyy tietoa paitsi Nautelankosken museosta ja Tarvasjoen kotiseutumuseosta myös Liedon kylistä sekä kulttuuriympäristöstä.

LIETO. Liedon museon uudet nettisivut muuttavat ajatusta siitä, mitä museon nettisivut voivat olla. Museonjohtaja Leena Viskarin suunnittelemien ja toteuttamien nettisivujen ajatuksena on, että ne kehittyisivät ja eläisivät jatkuvasti lietolaisten arjessa mukana. Sivut toimivat myös vuorovaikutteisesti ja tarjoavat kuntalaisille mahdollisuuden osallistua sivujen ylläpitoon sekä kartuttaa nettisivujen aineistoa.

–Nettisivujen filosofia on, että lukiessa lukijasta tulisi toimija, Viskari kertoo.

Liedon museo toimii kattoterminä Nautelankoski-säätiön hoitamille Nautalankosken museolle ja Tarvasjoen kotiseutumuseolle. Museon uusilla nettisivuilla molemmat museot esitellään erikseen, mutta sivujen tarjonta on paljon muutakin. Tutuksi tulevat paitsi museot, Nautelankoski-säätiö, näyttelyt ja tutkimustyö myös Liedon ja Tarvasjoen kulttuuriympäristöt, luonto ja historia.

Museon uudet nettisivut avautuvat ensi viikolla. Jatkossa ne löytää osoitteesta liedonmuseo.fi

Lue lisää 24.03.2016 lehdestä