Martoilta lahjat Tarvasjoen vauvoille

0
Petra Jorasmaan tytär Raita kokeili uutta ruokalappua jo ompeluillassa. Kaikkein mieluiten hän olisi kuitenkin osallistunut niiden tekoon itse.
Petra Jorasmaan tytär Raita kokeili uutta ruokalappua jo ompeluillassa. Kaikkein mieluiten hän olisi kuitenkin osallistunut niiden tekoon itse.
Petra Jorasmaan tytär Raita kokeili uutta ruokalappua jo ompeluillassa. Kaikkein mieluiten hän olisi kuitenkin osallistunut niiden tekoon itse.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen seurakuntatalossa ommeltiin alkuviikosta urakalla ruokalappuja. Muumiaiheiset, viime vuonna syntyneille vauvoille tarkoitetut ruokalaput syntyivät sarjatyönä, kun Tarvasjoen marttojen ompeluillassa piirrettiin, leikattiin, ommeltiin ja silitettiin lahjoja lapsiperheille.

25 ruokalapun teko onnistui hyvin yhden illan aikana, sillä martat olivat organisoineet vaihetyön tehokkaasti.

Vauvaperheille lahjoitettujen ruokalappujen tekoon osallistuneista yhdeksästä talkoolaisesta parilla oli illassa mukana lahjan tuleva saajaakin. Heistä nuorempi väsähti heti alkuillasta, mutta Petra Jorasmaan viiden kuukauden ikäinen tytär Raita seurasi kiinnostuneena naisten työtä. Tyttö vaikutti itsekin tulevalta ompelijalta, sillä omaa lelua enemmän häntä kiinnostivat äidin mittanauha ja ompelukone.

Lue lisää 04.03.2016 lehdestä