Pöytyän salibandynaiset nousukarsintoihin

0

PÖYTYÄ. Pöytyän Urheilijoiden naisten salibandyjoukkue lunasti paikkansa 2. divisioonan nousukarsintoihin Paraisilla lauantaina pelatussa turnauksessa.

Pöytyä sijoittui sarjataulukossa kolmanneksi FBC Loiston ja TVA:n jälkeen. Pöytyäläiset voittivat Paraisilla Sheriffs 2:n maalein 4–1. Salpa oli puolestaan Pöytyää niukasti parempi 2–1.

FBC Loisto nousee suoraan 2. divisioonaan. Nousukarsintapeleissä runkosarjassa toiseksi sijoittunut joukkue saa valita vastustajan sarjan 4.–5. sijoittuneesta. Salpa oli neljäs ja Sheriffs 2:n viides. Pöytyä saa vastaansa valitsematta jääneen joukkueen.

Karsintaparien voittajat etenevät naisten 2. divisioonan  karsintaan yhdessä 2. divisioonan kuudenneksi ja seitsemänneksi sijoittuneiden kanssa. Turnausmuotoisen yksinkertaisen sarjan ykkönen ja kakkonen nousevat 2. divisioonaan ensi kaudeksi.