Rattijuoppo törmäili Aurassa

0
Rattijuopon kuljettama auto kärsi pahoja vaurioita, mutta kuljettaja säästyi loukkaantumiselta. Kuva: Simo Päivärinta
Rattijuopon kuljettama auto kärsi pahoja vaurioita, mutta kuljettaja säästyi loukkaantumiselta. Kuva: Simo Päivärinta
Rattijuopon kuljettama auto kärsi pahoja vaurioita, mutta kuljettaja säästyi loukkaantumiselta. Kuva: Simo Päivärinta

AURA. Rattijuoppo törmäili Aurassa torstai-iltapäivänä kello 13.30 aikaan. Henkilöauto oli tullut Auran keskustan suuntaan Turuntietä pitkin, kun se suistui tieltä Lahdontien risteyksessä. Auto suistui talon pihaan, missä se törmäsi ensin hiekkakasaan. Tämän jälkeen se oli pyörähtänyt ympäri törmäten vielä polttoainetankkiin.

Kuljettajana toiminut paikkakuntalainen mies ei loukkaantunut ulosajossa. Hän puhalsi poliisin alkometriin 2,2 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.