Tarvasjoen roskaaja napattiin lähes rysän päältä

0
Tarvasjoen VPK on joutunut useita kertoja siivoamaan metallinkeräyslavaltaan kaikenlaista ylimääräistä, mutta lavalle tuotu sekajätekuorma on ollut tähän mennessä ehkä törkeintä välinpitämättömyyttä.
Tarvasjoen VPK on joutunut useita kertoja siivoamaan metallinkeräyslavaltaan kaikenlaista ylimääräistä, mutta lavalle tuotu sekajätekuorma on ollut tähän mennessä ehkä törkeintä välinpitämättömyyttä.
Tarvasjoen VPK on joutunut useita kertoja siivoamaan metallinkeräyslavaltaan kaikenlaista ylimääräistä, mutta lavalle tuotu sekajätekuorma on ollut tähän mennessä ehkä törkeintä välinpitämättömyyttä.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen VPK:n väki on harmissaan paloaseman metallinkeräyslavalle raahatuista muista jätteistä. Metallinkeräyslavalta on jouduttu VPK:n puheenjohtajan Jani Frantin mukaan siivoamaan pois kaikenlaista sinne kuulumatonta jätettä vessanpöntöstä sohvaan. Ylimääräistä jätettä on löytynyt lähes joka tyhjennyskerralla. Viimeisin ”löytö” oli ehkä tökeröin, mutta onneksi tekijä saatiin tällä kertaa kiinni.

VPK:n väki joutui viime viikolla tyhjentämään lavalta ison kuorman sekajätettä, joka piti sisällään kaikkea mahdollista talousjätteestä rikkinäisiin huonekaluihin. Roskat lavalle tunkeneen, Tarvasjoelta muuttaneen nuoren naisen jäljille päästiin roskien joukkoon unohtuneiden osoitetietojen kautta. Hänestä tehdään rikosilmoitus, mikäli hän ei siivoa sotkujaan itse.

Lue lisää 08.03.2016 lehdestä