Auranmaan Nuorkauppakamarille Paras kamari -palkinto

0
Auranmaan Nuorkauppakamari virittelee parhaillaan ensi kesäksi aivan uudenlaista kesätapahtumaa: Amazing Aurajoki SUP -tapahtuma suppaillaan Aurajoella heinäkuun alussa. SUP-lautoja esittelevät Teemu Helenius, Assi Heino, Hanna Sieppi, Markus Alkio, Hanna Helenius ja Annukka Tolkki.
Auranmaan Nuorkauppakamari virittelee parhaillaan ensi kesäksi aivan uudenlaista kesätapahtumaa: Amazing Aurajoki SUP -tapahtuma suppaillaan Aurajoella heinäkuun alussa. SUP-lautoja esittelevät Teemu Helenius, Assi Heino, Hanna Sieppi, Markus Alkio, Hanna Helenius ja Annukka Tolkki.
Auranmaan Nuorkauppakamari virittelee parhaillaan ensi kesäksi aivan uudenlaista kesätapahtumaa: Amazing Aurajoki SUP -tapahtuma suppaillaan Aurajoella heinäkuun alussa. SUP-lautoja esittelevät Teemu Helenius, Assi Heino, Hanna Sieppi, Markus Alkio, Hanna Helenius ja Annukka Tolkki.

AURANMAA. Auranmaan Nuorkauppakamari on voittanut A-alueen Parhaan nuorkauppakamarin 2015 -palkinnon. Palkinto julkistettiin alueellisen vuosikokouksen iltagaalassa.

A-alue on Suomen Nuorkauppakamareiden suurin alue, joka ulottuu Porvoosta, Forssan ja Uudenkaupungin kautta aina Maarianhaminaan saakka. A-alueella on 24 paikallisyhdistystä eli kamaria, joissa on jäseniä kaikkiaan noin 900.

Auranmaan nuorkauppakamarilaiset ovat innoissaan palkinnosta, sillä se on osoitus siitä, että myös pienempi kamari voi tehdä loistavaa ja näkyvää toimintaa.

Auranmaan Nuorkauppakamari aktivoitui viime vuonna entisestään puheenjohtajansa Anna-Mari Alkion johdolla. Aktiivinen ote jatkuu edelleenkin, ja parhaillaan kamari etsii uusia jäseniä.

–Toiminta on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneet itsensä kehittämisestä ja kouluttautumisesta sekä verkostoitumisesta, kuvailee kamarin hallituksen jäsen Hanna Sieppi.