Driftaaja Niko Peltolan tavoitteena sarjan voitto

0
Driftaaja Niko Peltola starttaa kauteen samalla autolla kuin viime vuonnakin. Loppukesästä olisi tarkoitus saada uusi auto alle. Kuva: Pertti Kangasniemi

AURA. Finish Drift Open -sarjassa kisaava auralainen Niko Peltola sijoittui viime kisakaudella sarjassa toiseksi Ismo Teinilän voittaessa sarjan.  Tänä vuonna Peltolan tavoitteena on sarjan voitto.

–Loppusijoitus sarjassa oli hyvä, mutta osakilpailuihin jäi vielä parantamisen varaa. Sarjaa lähdetään tottakai voittamaan, Peltola sanoo.

Finish Drift Open -sarjan  harjoituspäivät pidetään 23.4. Lapualla, ensimmäiseen kisaan startataan Kemorassa 21.–22.5. Kauteen mahtuu yhdeksän kilpailua. Tänä vuonna kisakiertue kaartaa myös Turkuun. Artukaisissa ajetaan kisat 11.6.

Peltola pyrkii ajamaan koko sarjan, mutta suunnitelmat ovat vielä vähän auki. Muun muassa se, saadaanko auto kuntoon kauden avauskilpailuun.

Suurimman osan kautta Peltola joutuu ajamaan samalla autolla kuin viime vuonna. Toyota Suprasta löytyy 600 hevosvoimaa, painoa peltikorisella autolla on kuskin kanssa 1500 kiloa.