Eläinlääkäri aloitti Marttilassa

0
Pimu-koira pääsi ensimmäisten joukossa eläinlääkäri Anne Saarisen vastaanotolle Marttilassa. Pimun toivat rokotuksille Sirpa ja Pauli Aalto.
Pimu-koira pääsi ensimmäisten joukossa eläinlääkäri Anne Saarisen vastaanotolle Marttilassa. Pimun toivat rokotuksille Sirpa ja Pauli Aalto.
Pimu-koira pääsi ensimmäisten joukossa eläinlääkäri Anne Saarisen vastaanotolle Marttilassa. Pimun toivat rokotuksille Sirpa ja Pauli Aalto.

MARTTILA. Vastaanotolle tullut Pimu tutkii uteliaana kunnaneläinlääkärin uusia tiloja. Poliisin hajua tiloista tuskin enää löytyy, sen sijaan Pimun lajitovereista on jo ehtinyt jäämään merkkejä poliisin entisiin tiloihin perustetulle vastaanotolle.

Vastaanotto muutti Marttilaan Koskelta huhtikuun alussa. Ensimmäinen potilas hoidettiin Marttilassa jo muuttohässäkän keskellä. Vaikka joitakin tavaroita on edelleen purkamatta ja uusiin tiloihin totuttelu vie aikansa, eläinlääkäri Anne Saarinen on tyytyväinen muutosta.

–Tilat ovat pienemmät, mutta täällä pystyy hengittämään.

Koskella vastaanotto oli kellaritiloissa, joissa oli sisäilmaongelmia. Tilat olivat myös hankalasti tavoitettavissa jyrkkien portaiden vuoksi. Uusista tiloista saatu palaute on Saarisen mukaan ollut kaksijakoista.

–Marttilalaiset ovat tyytyväisiä, koskelaiset ei. Toisaalta se on ymmärretty, ettei entisissä tiloissa voinut jatkaa.

 
Avoimet ovet  tiistaina 19.4. klo 14–16 kunnaneläinlääkärin vastaanotolla Marttilassa, Myllypellontie 1. Luentoja muun muassa lemmikkien punkkitorjunnasta ja hammashoidosta, sikojen ihonsisäisestä rokottamisesta sekä afrikkalaisesta sikarutosta. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lue lisää 15.04.2016 lehdestä