Elisenvaaran kulttuuriviikko huipentuu

0
Kyrön koulun 4A-luokka viimeisteli Adalmiinan helmi -näytelmää Kyntäjäntuvan näyttämöllä. Kuva: Jorma Kaarto.
Kyrön koulun 4A-luokka viimeisteli Adalmiinan helmi -näytelmää Kyntäjäntuvan näyttämöllä. Kuva: Jorma Kaarto.
Kyrön koulun 4A-luokka viimeisteli Adalmiinan helmi -näytelmää Kyntäjäntuvan näyttämöllä. Kuva: Jorma Kaarto.

PÖYTYÄ. Kulttuuri kukkii Elisenvaaran kulttuuriviikolla vielä sunnuntaihin saakka. Keskiviikkona Kyrön koulun 4A-luokka harjoitteli vielä kuumeisesti Adalmiinan helmi -näytelmää. Näytelmä esitetään torstaina 14.4. kello 18 Kyntäjäntuvalla.

Perjantaina 15.4. Elisenvaaran oppimiskeskuksen Kurkisalissa kuullaan paikallisten säveltäjien konsertti, jossa esitetään Torsti Hellströmin, Valo Laaksosen ja Matti Laihon teoksia. Konsertti alkaa kello 18 ja sinne on vapaa pääsy.

Lauantai 16.4. kello 21 on luvassa ulkoilmaelokuva Äkkilähtö Elisenvaaran oppimiskeskuksen pihalla. Yleisöä pyydetään ottamaan oma jakkara mukaan. Tapahtumalla on säävaraus: sateen sattuessa ulkoilmaesitys on Kurkisalissa.

Elisenvaaran kulttuuriviikon päättää sunnuntaina kreikkalaissyntyisen, sittemmin turkulaistuneen kitarataiteilija Georios Michail Lostarakoksen monipuolinen konsertti. Konsertti kuullaan Elisenvaaran oppimiskeskuksen Kurkisalissa sunnuntaina 17.4. klo 15. Konserttiin on vapaa pääsy.

Elisenvaaran kulttuuriviikon ohjelma löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.poytya.fi